De Ganoderma Lucidum ook wel in China Lingzhi, wat ‘spirituele kracht’ betekent genoemd. Zijn Japanse naam, Reishi, betekent ‘Koning der Kruiden’, is een super paddestoel

Het is een heel bizonder soort paddestoel voor de Aziaten, vanwege zijn uitgebreid gebruik in de Oosterse geneeskunde. De zwam is ook alom erkend als één van de hoogste medicinale kruiden in rang.

Hij is absoluut niet bekend omwille van zijn mooi uitzicht, hij heeft een eerder spectaculair en bovennatuurlijk uitzicht omwille van zijn oranjekleurige hoed en zijn speciale vorm.

Gedeeltelijk door de tropische streken in Azië groeit de Ganoderma in het wild op hout en vanuit grote bomen. Maar aangezien ze groeien in dichtbegroeide, bijna ontoegankelijke wouden, zijn ze ook heel moeilijk te vinden.

Wij produceren de fijnste kwaliteit Ganoderma omdat de zwam ongestoord heeft kunnen groeien op houtblokken. Tussen de Ganoderma en ons ontstond een chemisch liefdesverhaal…

Hoe komt de zwam in de kop koffie? Wel, de landbouwingenieurs en voedingsspecialisten beginnen met de allerfijnste kwaliteit bio-ganoderma te laten drogen, sterilizeren en dan te malen tot een heel fijn poeder – een werk van liefde!

e place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Onze koffie en thee is verrijkt met één van de allerbeste medicinale Chinese kruiden – de biologische Ganoderma Lucidum. Ganoderma Lucidum (ook wel Reishi of Lingzhi genaamd) is een kruid dat zo’n 4000 jaar geleden ontdekt werd en bevat heel wat ingrediënten die voor iedere man en vrouw noodzakelijk zijn.

Ganoderma wordt wereldwijd erkend als zijnde één van de rijkste natuurlijke bronnen van antioxydanten, de wapens van het lichaam die het gevecht aangaan tegen veroudering, schade en degeneratie.

Wij koppelde dit krachtige, gezonde kruid aan een ander krachtig natuurlijk product – de koffieboon. Dankzij deze samenstelling onstond de Reishi koffie, een koffie die dagelijks aan duizenden mensen wereldwijd de gezonde eigenschappen van de Ganoderma aflevert.

Onze Reishi koffie en thee producten zijn niet alleen buitengewoon lekker maar ze brengen je dus tegelijkertijd het mirakel van de Ganoderma.

We noemen niet voor niks deze koffie de Gezonde koffie. Probeer het vandaag nog zelf en ervaar de kracht van gezondheid!

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN TOONDEN AAN, DAT DE VOLGENDE KLACHTEN VERMINDERD WERDEN:

– Hartritmestoornissen (60 %)

– Koudegevoel (73,9 %)

– Kortademigheid (72,5 %)

– Slaapstoornis (77,8 %)

– Angina pectoris (84,4 %)

– Vermoeidheid (77,8 %)

– Drukkend gevoel op de borst (90,4 %)

– Hoofdpijn en duizeligheid (86,7 %)

REISHI WORDT MET SUCCES TOEGEPAST BIJ O.A.:

– Begeleidende Kankertherapie (maag, lever, long, huid, hersenen, nieren, pancreas)

– Chemotherapie, afzwakking van de bijwerkingen

– Nerveuze klachten, angsten

– Slaapstoornissen

– Hart- en bloedvatenproblemen (hoge bloeddruk,      doorbloedingsproblemen, oedemen)

– Leverklachten – Sterking van het immuunsysteem, infecties

– Regulering van de bloedsuikers en bloedvetten

– Allergieën

– Neurodermitis

– Astma

– Voedingsmiddelen intolerantie

– Gewrichtsklachten

– Bronchitis, Longemfyseem

– Auto-immuunziekten

– Hartritmestoornissen

– Hepatitis, A, B, C

– Overgewicht

– Onrust

– Maag- en twaalfvingerige darm gezwellen, gastritis

– Pancreatitis

– Klachten in de overgangsjaren

– Vermoeidheid

– Fibromyalgie

– Voorzorg tegen hartinfarct

– Oorsuizen

– Huidziekten